BALIKESİR KANSERLE SAVAŞ DERNEĞİ

Saat
Üyelik Girişi
2024 Yılı Genel Kurul Toplantısı 13 Mart 2024 tarihinde yapılacaktır.

BALIKESİR KANSERLE SAVAŞ DERNEĞİ

Derneğimizin 13.03.2024 Çarşamba günü  saat 15.00 de yapılan yıllık olağan genel kurul toplantısında; görev süresi dolan 3 yönetim kurulu ve 3 Denetim Kurulu üyeliği için seçim yapılmıştır. Seçim sonucunda asil üyeliklere : Cemil İNCE,Aysel BOZDAĞ,Dr.Hakkı ERGÜN seçilmişlerdir. Yedek Üyeliklere de : Ziyaettin TAN,Dr. Necati Kelemençe,Müşerref ERDİN seçilmişlerdir.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Nihat KOZDAĞ , Kemal BÜYÜKAKIN, ve Ahmet Tuğrul ÇAKINBERK  seçilmişlerdir. Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine : Mustafa Şayakçı, Canan Çelik ve Ayşe ÜNAL,  seçilmişlerdir.

Yeniden oluşan yönetim kurulumuzda görev bölümü için yapılan seçim sonunda yönetim kurulumuz aşağıda belirtildiği şekilde oluşmuştur:

Dernek Başkanlığına Dr.İsmail Engin UZGÖREN,

Dernek Başkan Vekilliğine Dr.Mustafa AKIN,

Dernek Genel Sekreterliğine Aysel BOZDAĞ,

Dernek Muhasip Üyeliğine Cemil İNCE,

Dernek Yönetim Kurulu Üyeliklerine de , Dr.Hakkı ERGÜN, Engin SANDIKÇIOĞLU, Nevin TELLİBAYRAKTAR, Serpil SARIÜNAL ve Tansel KÖYMEN seçilmişlerdir.

1534 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Hava Durumu